A magyar határőrök nem ismerik el a kárpátaljainak kiállított oltási igazolásokat

A magyar határőrök nem ismerik el a különítményben a kárpátaljainak kiállított oltási bizonyítványokat Zahony
A kiadvány olvasói beszámolnak a magyar határrendőrök érthetetlen viselkedéséről. Amikor a Magyar Honvédség egészségügyi központja által kiállított igazolás szerint a Chop-Zahony vasúti ellenőrző ponton megpróbált bejutni Magyarországra, amelynek adatait három nyelven rögzítik – magyar, angol, ukrán, magyar határőrök jelentik, hogy nem értik, mi az a “papír”, és csak műanyag házi oltási útlevelet vagy nemzetközi oltási útlevelet fogadnak el.

Szeretném megjegyezni, hogy a korrekt és jóindulatú oltást végző személyzet biztosítja, hogy az oltási bizonyítvány felváltja a műanyag oltási útlevelet, sőt, az oltott oltás nevét is tartalmazza, amely nem áll rendelkezésre műanyag változatban .

Az ilyen, Magyarországon nem koordinált állami szervek károsak a kárpátaljai régióban élő ukrán állampolgárok oltása terén tapasztalható pozitív fejleményekre.

A kárpátaljai lakosok a Chop – Zahony vasúti ellenőrző ponton, valamint a Zvonkovo ​​- Lonya ellenőrző pontokon a magyar oldalon oltási pontokon olthatják be magukat.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *